Over Stars2Go jeugdmusicalschool

Op professionele wijze wordt er kwalitatief hoogwaardig les gegeven aan kinderen die zich willen ontwikkelen in het theatervak. Hoewel het primaire doel van Stars2Go er op gericht is om haar leerlingen 'veel' plezier te laten beleven aan zang, dans en toneel, hebben de lessen tevens een positief effect op het zelfvertrouwen en het zelfbewustzijn van het kind.

 

Vanwege de Covid-19 situatie moesten ook wij even schakelen maar niets is onmogelijk! Daarom organiseren wij nu LIVE via Zoom zang-, dans- en theaterlessen op al onze leslocaties! Hoe leuk! En organisereen wij op zaterdag 2 mei LIVE via Zoom een (gratis) musical Workshop voor kinderen van 6-12 jaar.

 

En gaan wij bovendien in de zomervakantie gewoon door met LIVE musicalcursussen via Zoom. Die je overigens overal in Nederland kan volgen!!

Lees meer...

Nieuwsarchief

• Welkom op onze website!     • Nieuwsgierig? Kom kennis maken en doe mee aan onze digitale (gratis) Workshop LIVE op Zoom, zaterdag 2 mei van 10.00-12.00 uur. Meld je nu aan en ontvang op tijd de deelname link! En doe ook mee aan een zomercursus LIVE via Zoom!     • Link op 'aanmelden' en tot snel!    

Locaties

Amsterdam
Gerrit van der Veen College
Gerrit van der Veenstraat 99
1077 DT Amsterdam
Amsterdam
IVKO ´kunstvakschool´ Rustenburgerstraat 15 1074 EP Amsterdam
Badhoevedorp
Dr. Plesmanschool
Papegaaistraat 4 1171 TK Badhoevedorp
Diemen
Bredeschool "Noorderbreedte"
Vogelweg 4
1111 WD Diemen
06
/ 07
Amsterdam + wijde omgeving
10
/ 08
Amsterdam + wijde omgeving