Veelgestelde vragen

Algemeen

Kinderen kunnen door middel van een Proefles met ons kennis maken. Deelnemen aan een proefles is geheel gratis! Hiervoor moet je je wel even inschrijven. Zie aanmelden in het kopje contact, rechtsboven op deze pagina.

Helaas niet. Stars2Go heeft een minimale ondergrens van 6 jaar. Wel kunnen kinderen van 5 jaar zich al aanmelden op de wachtlijst van het jaar waarin zij/hij 6 jaar wordt.

Ja, dat kan, mits er nog plek is op de locatie van uw voorkeur. 

Ja dat kan! Mits er nog plek is op de locatie van uw voorkeur.

Ja, de maand september staat bij ons in het teken van een snuffelperiode. Aan het einde van deze snuffelmaand kan een kind dan aangeven wel/ niet door te willen gaan met de musicallessen.   

Nee, dat kan helaas niet meer. Van september t/m januari kunnen kinderen deelnemen aan een Proefles. Vanaf februari gaan wij gericht werken aan de eindejaarsmusical en is er geen mogelijkheid meer voor deelname aan een Proefles. Voor de kinderen die graag met ons willen kennis maken organiseren wij op zaterdag 02 mei 2015 een Workshop. Deelnemen aan een Workshop is geheel gratis! Meld je hiervoor wel even aan, zie aanmelden onder kopje contact, rechtsboven op deze pagina.

Een Workshop is een verkorte versie van onze standaard lessen (duurt 2 uren) en is speciaal bedoeld voor kinderen die voor het eerst met ons kennis maken. Deelname aan een Workshop is geheel gratis!

Dit seizoen organiseren wij een Workshop op zaterdag 02 mei 2015 van 10.00-12.00 uur en een Workshop van 13.00-15.00 uur. Zie informatie in agenda, boven in rode balk op deze pagina. Aanmelden voor een van deze Workshops kan onder het kopje contact, rechtsboven op deze pagina.

Ja, dat kan, mits er nog plek is op de locatie van uw voorkeur.

Ja, hiervoor dient een continueringformulier te worden ingevuld, die alle kinderen eind april ontvangen. Deze continueringovereenkomst dient uiterlijk 1 juni voorafgaand aan een opeenvolgend cursusjaar door Stars2Go te zijn ontvangen. Een continueringformulier is tevens te verkrijgen bij de schoolmanager.

Nee, dat is niet mogelijk. Een lidmaatschap wordt gedurende een heel seizoen aan gegaan. Bij Stars2Go werken wij gedurende een seizoen aan een gezamelijk doel waarbij de kinderen in zekere mate van elkaar afhankelijk zijn. Tussentijds onderbreken van de lessen leidt tot onrust binnen de bestaande groep. Indien iemand zich aanmeld vragen wij dan ook om dit weloverwogen te doen!

Het lidmaatschap word aangegaan voor minimaal een jaar/seizoen (september t/m juni).

Indien er voor uw kind geen plek (meer) is op de door u gewenste lokatie kunt u eventueel uitwijken naar een andere lokatie. Mocht dit geen optie zijn dan kunt u uw kind ook op een wachtlijst plaatsen. De volgorde van aanmelding bepaald dan de volgorde van plaatsing.

Stars2Go is altijd op zoek naar nieuwe lokaties. Heeft u informatie omtrent een nieuwe potentiele locatie, informeert u ons dan per omgaande. Bij voldoende animo (20 kinderen) kunnen wij wellicht meer betekenen dan u denkt!

Stars2Go musicalprojecten draaien vanaf september 2014 in Haarlem (Basisichool De Kring) en in Rijsenhout ( Dorpshuis De Reede). Vanaf maart 2015 draait er ook een musicalproject in Diemen (Brededeschool de Noorderbreedte).

Echter alleen geregistreerde kinderen van deze scholen kunnen deelnemen aan een musicalproject. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Chris Vrieling, zij is te bereiken op telefoonnr: 020-7779566.

 

Neem dan even contact op met Chris Vrieling, zij kan jou/ jullie voorzien van alle informatie hieromtrent. Zij is te bereiken op info@stars2go.nl of telefonisch op 020-7779566.

Met het organiseren van een musicalproject zijn leuke bijverdiensten te realiseren. Chris Vrieling kan je hierover nader inlichten. Zij is te bereiken op info@stars2go.nl of telefonisch op 020-7779566.

  • Aanmeldingsformulier
  • Veelgestelde vragen
  • 26
    / 09
    dr. Plesmanschool Badhoevedorp